NAŠ STRUČNI TIM

098 178 8299

Sanja Šverko

vlasnica salona, majstor kozmetičar

Sanja je rođena u Puli 08.10.1987 god. Završava osnovnu Talijansku školu u Puli.

Već u srednjoj školi Sanja pokazuje veliki interes i znanje na polju kozmetike te se 2005 god natječe na državnom prvenstvu u šminkanju u Opatiji na prestižnom sajmu Cosmetic News gdje postiže visoko 2.mjesto.

Sanja je završila srednju Strukovnu školu u Puli za kozmetičara 2006 g te kreće raditi u struci već desetak dana nakon primljene diplome.
Iste godine se upisuje na Aromaakademiju u trajanju od godine dana gdje dobiva i zvanje “Aromaterapeut”.
Po završetku školovanja u Aromaakademiji ,uz posao u struci nastavlja se educirati pohađajući na desetke tečajeva iz raznih grana kozmetike.

2009 godine otvara vlastiti kozmetički salon, te natavlja svoju uzlaznu putanju u svijetu kozmetike.

2011 polaže državni ispit te postaje Majstor Kozmetičar (najviša stepenica u kozmetičkoj struci). U tom trenutku počinje surađivati sa Strukovnom školom u Puli te dobiva učenike na praksu

2012 godine Sanja se odlučuje na veliki pothvat te kupuje novi poslovni prostor u kojem i danas radi.
Od tada na dalje i dalje se educira i unaprijeđuje svoje znanje,te je uvijek otvorena za nova znanja i tehnologije što prenosi na svoje zaposlenice i učenike.

2017 god Sanja širi svoje poslovanje i postaje edukator za razne kozmetičke tretmane kako za
početnike u kozmetici tako i za profesionalce koji žele unaprijediti svoje znanje.

 

098 178 8299

Erika Gregorović

kozmetičar

Erika je rođena u Zagrebu 6.3.1998. godine. Osnovnu školu završava u Puli te se odlučuje za smjer kozmetičar u Strukovnoj školi Pula. Praktičnu nastavu od prvog dana odrađivala je u Salonu ljepote SANJA. Po završetku školovanja Sanja joj pruža priliku za rad te se Erika bez imalo razmišljanja zapošljava u Salonu ljepote SANJA u kojem i dan danas radi te usavršava svoje znanje i napreduje u poslu.

 

ivana jakopanec

098 178 8299

Ivana Jakopanec

kozmetičar

Ivana Jakopanec je rođena 16.07.1996. u Zagrebu. Po dolasku u Pulu završava osnovnu školu i srednju strukovnu smjer Kozmetičar.
Praktičnu nastavu od prvog dana odrađuje u Salonu ljepote Sanja, te završetkom školovanja se i zapošljava u istom.
Od tada pa sve do danas , prati trendove u kozmetici , pohađa zajedno sa svojim kolegicama razne edukacije i svakim danom unaprijeđuje svoje znanje .